Overnachten in Weerribben-Wieden

Overnachten in Weerribben-Wieden

Camping Dwarsgracht is centraal gelegen in de Wieden-Weerribben. Rustig gelegen aan de rand van Giethoorn op 3 km van het centrum. Aan fiets en vaarwater. Met bootverhuur, spelactiviteiten zowel binnen als buiten en restaurant bij uitstek geschikt voor kanovakantie, werkweek of familieweekend. Geschikt voor groepen met een apart ingericht veld voorzien van ontmoetingsruimte met eigen keuken een buitenplaats met kampvuur en voldoende Natuurhuisjes met toilet en douche tot 42 personen. Een geweldige kampeer ervaring met Overnachten in Weerribben-Wieden.

Je vakantie uitje kun je het hele jaar door boeken. De natuurhuisjes, trekkershutten en het camperterrein zijn het hele jaar door geopend, het kampeerterrein voor tenten en caravans is geopend van 1 April tot 1 Oktober. Met uitgebreide sanitaire voorzieningen en elektra aansluiting. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of reservatie.

Het kampeerterrein heeft plek voor caravans en tenten. Ruime plaatsen voorzien van privé sanitair. Sanitair alleen voor  jezelf en bij je caravan of tent. Met je caravan, camper, tent of ons vakantiehuisje, kun je ook met 2 personen terecht, bij Camping Dwarsgracht. Overnachten met eigen caravan, tent of mobilhome is ook mogelijk. Geen eigen kampeermiddel? Geen probleem! Wij hebben verschillende, 4- persoons trekkershuisjes beschikbaar.

AANBIEDINGEN

Onderstaande alleen bij boeking vooraf en indien beschikbaar:

KK1 € 49 p.p.
2 daagse kanotocht met 2 overnachtingen in trekkershut
2 kanoroutes inclusief kanohuur voor 2 dagen

KK2 € 39 per nacht
Overnachting   trekkershut inclusief gebruik kano voor 4 uur. (max 3 personen)

KK3 € 19,50 p.nacht
Kamperen met eigen tent of caravan incl stroom (max 4 pers.)

KK4 € 15,00
Kanohuur per dag incl. gebruik kaart met routes

KK5 € 15,00 per uur
Huur fluisterboot

KK6 € 7,75 p.p.
Ontbijtbuffet extra te boeken, gelijktijdig met overnachting.

KK7 € 99 per dag
Bootverhuur 2 tot 12 persoons fluisterboot.

KK8 € 5,00 per uur
Kanoverhuur 2-4 persoonskano, inclusief peddels.

KK9 € 15 per dag
Fietsverhuur

Wij bieden ook allerlei activiteiten aan via Histomobil

Overnachten in Weerribben-Wieden2