Overnachten in Weerribben-Wieden

Overnachten in Weerribben-Wieden

Camping Dwarsgracht is centraal gelegen in de Wieden-Weerribben. Rustig gelegen aan de rand van Giethoorn op 3 km van het centrum. Aan fiets en vaarwater. Met bootverhuur, spelactiviteiten zowel binnen als buiten en restaurant bij uitstek geschikt voor kanovakantie, werkweek of familieweekend. Geschikt voor groepen met een apart ingericht veld voorzien van ontmoetingsruimte met eigen keuken een buitenplaats met kampvuur en voldoende Natuurhuisjes met toilet en douche tot 42 personen. Een geweldige kampeer ervaring met Overnachten in Weerribben-Wieden.

Je vakantie uitje kun je het hele jaar door boeken. De natuurhuisjes, trekkershutten en het camperterrein zijn het hele jaar door geopend, het kampeerterrein voor tenten en caravans is geopend van 1 April tot 1 Oktober. Met uitgebreide sanitaire voorzieningen en elektra aansluiting. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of reservatie.

Het kampeerterrein heeft plek voor caravans en tenten. Ruime plaatsen voorzien van privé sanitair. Sanitair alleen voor  jezelf en bij je caravan of tent. Met je caravan, camper, tent of ons vakantiehuisje, kun je ook met 2 personen terecht, bij Camping Dwarsgracht. Overnachten met eigen caravan, tent of mobilhome is ook mogelijk. Geen eigen kampeermiddel? Geen probleem! Wij hebben verschillende, 2   persoons trekkershutten beschikbaar.

AANBIEDINGEN

Onderstaande alleen bij boeking vooraf en indien beschikbaar:

KK1 Overnachten in eigen tent / caravan met kayak / kano huur 1 dag Euro 20,00 p.p.

KK2  1 Overnachting  in  trekkershut inclusief gebruik kano / kayak voor hele dag. Euro 37,50 p.p  

KK3  Week / 7 nachten kamperen met eigen tent of caravan inclusief kano voor 5 dagen voor uitgebreide verkenning van Wieden-Weerribben Euro  95,00 p.p.

KK4  Kanohuur  incl. gebruik kaart met routes Euro 5,00 per uur

KK5 Overnachting trekkershut 2 personen met senseokoffiezetter, koelkast, magnetron, kussens matras. Zelf borden keukengerei en dekbed/slaapzak meenemen Euro 50,00 per nacht

KK6  Ontbijtbuffet extra te boeken, gelijktijdig met overnachting. Euro 12,50 p.p.

KK7  Bootverhuur  12/14 persoons motorboot. Euro 120 per dag

KK8 Kano verhuur incl. peddels. 1 pers. Kayak , Sup of 3 persoons Canadese Kano Euro 5,00 per uur

KK9 Fietsverhuur Euro 15 per dag

Familiedagarrangementen kijk op Histomobil

Overnachten in Weerribben-Wieden