Overnachten in Weerribben-Wieden

Overnachten in Weerribben-Wieden

Camping Dwarsgracht is centraal gelegen in de Wieden-Weerribben. Rustig gelegen aan de rand van Giethoorn op 3 km van het centrum. Aan fiets en vaarwater. Met bootverhuur, spelactiviteiten zowel binnen als buiten en restaurant bij uitstek geschikt voor kanovakantie, werkweek of familieweekend. Geschikt voor groepen met een apart ingericht veld voorzien van ontmoetingsruimte met eigen keuken Een geweldige kampeer ervaring Overnachten in Weerribben-Wieden.

Het kampeerterrein voor tenten en caravans is geopend van 1 April tot 1 Oktober. Met douches, toiletten en elektra aansluiting. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of reservatie.

Het kampeerterrein heeft plek voor caravans en tenten. Enkele plaatsen zijn voorzien van privé sanitair. Sanitair alleen voor  jezelf en bij je caravan of tent.  Geen eigen kampeermiddel? Geen probleem! Wij hebben verschillende, 2   persoons trekkershutten beschikbaar.

AANBIEDINGEN

Onderstaande alleen bij boeking vooraf en indien beschikbaar:


KK2  1 Overnachting  in  trekkershut inclusief gebruik kano / kayak voor hele dag. Euro 37,50 p.p  

KK4  Kanohuur  incl. gebruik kaart met routes Euro 17,50 per halve dag

KK5 Overnachting trekkershut 2 personen met senseokoffiezetter, koelkast, magnetron, kussens matras. Zelf borden keukengerei en dekbed/slaapzak meenemen Euro 75,00 per nacht

KK6  Ontbijtbuffet extra te boeken, gelijktijdig met overnachting. Euro 12,50 p.p.

KK7  Bootverhuur  8 persoons fluisterboot.  19 euro per uur

KK8 Kano verhuur incl. peddels. 1 pers. Kayak , Sup of 3 persoons Canadese Kano Euro 17,50 per halve dag

KK9 Fietsverhuur Euro 15 per dag

Familiedagarrangementen kijk op Histomobil

Overnachten in Weerribben-Wieden