GIETHOORN FAMILIEDAG EN BOOTVERHUUR

De Camping Dwarsgracht Giethoorn

Camping Dwarsgracht

De familie Maat  is op deze plek begonnen in 1939 met een boerderij. Na inpoldering van dit vervenersgebied is er op de rand van de WiedenWeerribben en Giethoorn de Gieterse Polder ontstaan. De boerderij gebouwd door de Nederlandse Dienst uitvoerende Werken is opgeleverd in 1939. Tot 1997 werden hier koeien gemolken. In 1997 is groot gedeelte van de polder ingericht als natuurland.

De boerderij is verplaatst. Nu is er ruimte voor kamperen, sport en spel. Kamperen, overnachten met eigen caravan, tent of camper is hier mogelijk. Er zijn mooie plekken beschikbaar met privé sanitair. Je eigen sanitair bij je caravan, camper of tent!. Ruime en mooie plekken met vrij uitzicht, voorzien van stroom aansluiting en gratis WIFI bij het terras. Voor groepen is er een groepsveld voor familieweekend of clubweekend  om samen te kamperen. 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of reservatie!

De camping Dwarsgracht Giethoorn

Trekkershut

Onze trekkershutten beschikken over 2 vaste bedden en  koelkast, magnetron en senseo koffiezet apparaat,  toilet en douche, tafel met 4 stoelen. U kunt deze per nacht boeken en  maximaal 4 nachten.

Prijzen

Overnachten met eigen tent of caravan of camper is basis tarief  24,50 per nacht met 6a stroom aansluiting en gebruik douches/wc incl. 2 personen. Meerprijs extra personen is 3,50 per persoon per nacht. Enkele plekken met privesanitair beschikbaar. 

Trekkershut  

Trekkershut is 75 euro per nacht 

DE CAMPING DWARSGRACHT GIETHOORNtmet